Lyft upp din platta frisyr.

Ett hår utan volym känns inte så kul. Här är knepen som lyfter håret från rötterna.


Schamponera rätt
Du har fått lära dig att använda först schampo och sedan balsam. Men har du platt hår kan det motsatta fungera bättre, enligt hårstylisten Nathaniel Hawkins. Balsamera alltså håret innan du schamponerar det, så får du fortfarande återfuktning och elasticitet, men undviker att balsamrester tynger ner håret. Dagar då håret är riktigt smutsigt kan du först använda schampo, sedan balsam och sedan schampo igen, säger han till Allure.

Välj en bra frisyr

Var försiktig med alltför uppklippt hår. Många kvinnor som vill ha extra volym väljer att klippa upp håret för att göra det luftigare. Men resultatet kan istället bli att för mycket hår klipps bort så att din frisyr blir tunn, vilket innebär ännu mindre volym.

Ta hjälp av färg

Att ljusa upp din naturliga hårfärg en eller två nyanser kan ge ett intryck av mer volym. Vill du inte ändra färgen på ditt hår kan du istället färga det i din egen nyans. Färgningen ger hårstråna lite mer struktur och gör att det ser större ut.

Fram med sprayen
För att ge ditt hår mer volym kan du också använda dig av stylingprodukter. Vänd huvudet uppochner och spraya hårspray eller torrschampo i hårbottnen, alternativt krama i lite mousse med volymeffekt.

Lyft med hårtorken

När du blåser håret torrt, arbeta med stora sektioner av hår och håll hårfönen en knapp decimeter ifrån håret. Se till att inte hålla den stilla, utan rör hela tiden på hårtorken.



Källa

Ny design

Nu har jag fått mig en ny, fräsch och dessutom gratis design av Bloggstyle! Älskar den, den är ljus och jag gillar de olika stilarna! :) Om ni inte ser den, tryck F5.

Mina vinterfavoriter från Gina Tricot.


Till Anonym:

"fan vad dåligt,
du kan inte vara särkilt kulturintresserad, snarare en sån där svenne som ser på ullared och idol, reser en gång om året och då till nån sketen camping med din ännu sketnare husvagn.
nej fy vilka dåliga filmtips



För det första varför orkar du ens kommentera så där? Och för det andra så varför läser du min blogg då om jag har så dåliga tips? Jag förstår inte varför folk måste skriva taskiga kommentarer och oftast vara för rädda för att skriva sitt namn, så dom skriver "Anonym" istället. Istället för att klanka ned på andra är det väl lika bra att vara tyst! Om man bara ska klaga och skriva elaka kommentarer är det väl lika bra att man inte kommenterar alls, nej, jag tycker att det bara är onödigt! Om du hade bättre tips på filmer hade du väl kunnat skriva dom så jag kunde göra en ny lista, men nej, för du var bara tvungen att försöka få någon annan att må dåligt, men det funkade inte, tyvärr!

Och för att svara på din kommentar så har jag aldrig ens sett Ullared, och jag har heller ingen husvagn. Jag får väl skriva upp Twiligt, He's The Girl m.fl på min lista om jag så vill. Anledningen till att jag skrev dom var för att jag då nyligen sett just dom filmerna. Och nej, jag reser inte en gång per år och när jag gör det så är det inte till någon "sketen camping". 



Och skriv inte Anonym nästa gång för det är inte ditt namn.


Ungefär 5-6 månader sen jag skrev sist, tyvärr blev detta mitt första inlägg efter en sådan lång period.

RSS 2.0