Få en vårfin hy.

En lång vinter sätter sina spår. Speciellt på vår stackars hud som får utstå mycket under det kallare halvåret. Men lugn, vi har knepen som får den att stråla igen.

Byt ut kaffet
Det är knappast någon nyhet att kaffe torkar ut. Så för att vara säker på att du gör allt du kan för att få din hy att stråla, även inifrån, byt ut din dagliga kaffekopp mot ett glas juice istället. Då tillför du dessutom kroppen och huden en massa nyttiga vitaminer och mineraler.

Massera bort trötthetstecknen
Under vinterns ruggigt kalla dagar är det lätt hänt att vår hy blir lite extra torr och livlös. Då kan det vara ett ypperligt tillfälle att inleda vårens första dagar med en rejäl ansiktsmassage. En rejäl massage både återfuktar ger din hy ett direkt lyft och en ny glöd.

Träna - Utomhus!
Nu när det börjar bli varmt ute är det hög tid att ta löprundan utomhus istället för på det trötta löpbandet på gymmet. Dels varierar det din träning men din hy har också mycket att vinna på det då du sätter igång blodcirkulationen i hela kroppen rejält.

Sov på det

Under natten är egentligen bästa tiden på dygnet att förse din hy med näring, eftersom det är då din kropp återhämtar sig. Lägg en återfuktande mask en gång i veckan och låt den sitta över natten. Du kommer att vakna som en prinsessa!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Älskar verkligen dina tips,

Tack för en jättebra blogg!

2010-04-26 @ 22:38:10
URL: http://sofuckingreal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0